gastenboek

14 gedachten over “gastenboek

 1. We hebben een heerlijke tijd gehad. De kamer was fantastisch! En wat hebben jullie een mooie tuin. Bedankt voor alles en we komen zeker weer een keer terug. Leuk dat jullie een website hebben.

  Groetjes Michael en Ciska

 2. We kennen het huis en het appartement al bijna 20 jaar. Dick & Truus zijn bijzonder gastvrij. De streek, inclusief alle leuke kleine restaurantjes, is om te zoenen. Nazare, het Volendam van Portugal! Erg gezellig. Met Lissabon en Coimbra op slechts een uur rijden en cultuursteden, golfbanen en mooie stranden daar tussenin, kun je hier genieten van het echte Portugal.

 3. Het was dit jaar ’n vluggertje, ’n kort bezoekje in jullie huis. De volgende keer komen we logeren
  Leuk verhaal op de wereldomroep trouwens. Dikke zoen, Eke
  🙂

 4. Het was dit jaar ’n vluggertje, ’n kort bezoekje in jullie huis. De volgende keer komen we logeren
  Leuk verhaal op de wereldomroep trouwens. Dikke zoen, Eke
  🙂

 5. Wat was het geweldig om jullie deze zomer te ontmoeten. Ik heb via de wereldomroep een goed verhaal gehoord, geweldig!Wat een spreker is je man, Truus!

 6. Wat een heerlijke vakantie hebben we in jullie woning gehad, en ook heel veel van de mooie omgeving genoten, tot een volgende keer.

 7. Geweldig om jullie te kennen. Prachtig  huis en zeer mooie omgeving. Komen elk jaar, sinds 1982, een paar dagen logeren,
  betere recensie is waarschijnlijk niet mogelijk.Carl en Riet  MorhĂ©e

 8. Terug in het geordende Nederland, maar mijn hoofd nog vol Portugal en uit mijn geluidsinstallatie fado’s uit Coimbra en Lissabon.
  Het verblijf in jullie huis was heerlijk, een goed bed, fraai terras en als extraatje het zwembad van Tim.
  Wat een heerlijk land, Santarem, Lisboa, Coimbra binnen een uur met de auto te bereiken en de imposante Atlantische Oceaan op loopafstand.
  Wij komen terug,
  liefs en en een dikke kus,

  Paul en Marieke.

 9. Hoi Truus en Dick,
  Al is mijn reactie veel later, maakt niet uit.Genoten van jullie huis en jullie gastvrijheid!De zon, de zee, het land, de temperatuur, de mensen, de ontspanning, jullie zijn bofkonten met zo’n goddelijke plek.Zal niet de laatste keer zijn dat we elkaar hebben ontmoet…….Groetjes aan Marjolein en Lea.Groeten,Gerard 

 10. Lieve Dick en Truus,
  Was  heerlijk om jullie weer te zien en te verblijven in het appartement boven.De tuin stond er geweldig bij en naast het feit dat hij ons rijkelijk voorzag van groenten en kruiden was het ook een lust voor het oog door de bloemenpracht.Behalve de vele mooie stranden, is er zoveel moois te zien binnen een straal van ca. 100 km. Aan het terras met de ligstoelen ben ik helemaal niet toegekomen!Jullie gastvrijheid is al vaak geroemd, maar ook ik roem hem, want dat heeft in niet geringe mate bijgedragen aan mijn reis. Tot een volgende keer!

 11. Hallo Truus & Dick

  We hebben het heerlijk gehad bij jullie: dank voor alle gastvrijheid en goede zorgen.
  De stilte, het ruige van de oceaan, het wandelen in de serra en langs de kliffen en al die boeiende plaatsen met hun rijke cultuur in de buurt maakten het tot een hele fijne vakantie. Ik was na een paar dagen mijn stresswallen en -rimpels kwijt!
  We gaan -met of apart van elkaar- zeker een keer terug komen.
  Lieve groet,
  Renee & Anita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *